Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
3
8
6
5
5
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Ladislav Švihran Hallgatag barátaink

-87%
Raktárkészlet: 1 db
Ladislav Švihran Hallgatag barátaink
1 500 Ft
Akció: 200 Ft
Kezdete: 2018.03.04   A készlet erejéig!
Ladislav Švihran, több sikeres szlovák ismeretterjesztő könyv szerzője különösen nagy tetszést aratott az olvasók körében Nenápadní spoločníci – Hallgatag barátaink című művével. Ennek magyar fordítását tartja most kezében az olvasó.

Kik is hát ezek a hallgatag – az eredeti mű címében észrevétlennek nevezett barátaink? A könyvet fellapozva rögtön kitűnik, hogy nemcsak észrevétlen, hanem egyben nélkülözhetetlen társainkról van szó. Mert ki is tudná ma elképzelni az életét izzólámpa, óra, telefon nélkül? És így sorolhatnánk tovább azokat a bennünket körülvevő fontos tárgyakat, berendezéseket, amelyeknek kényelmünket, sőt – mint a villámhárító esetében – a biztonságunkat köszönhetjük. Az izzólámpa, az óra, a telefon, sőt még a kerékpár története is többé-kevésbé ismeretes az olvasók előtt, de vajon ki tudná kapásból megmondani, mióta használnak porszívót, hűtő-, azaz pontosabban jégszekrényt, s hogyan működött a régi rómaiak „liftje”, és mikor szerkesztették az első mosógépet? A szerző nagyszerű pszichológiai érzékkel válogatta össze az igazán érdeklődésre számot tartó témákat. A könyv huszonöt fejezete egy-egy pontos, izgalmas tanulmány. A szerző az adott témákat végigkíséri a kezdetektől egészen napjainkig.

A Hallgatag barátaink nemcsak tanulságos, hasznos ismereteket tartalmazó könyv, hanem egyben gondolkodásra késztető mű is. Hozzájárul ahhoz, hogy fiatalok, idősek egyaránt jobban megbecsüljék, kíméljék a környezetükben levő eszközöket, berendezéseket, tárgyakat, amelyek évszázados, sőt gyakran évezredes fejlődés eredményeképpen nyerték el ma ismert alakjukat.
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  a970
  Tömeg
  741 g/db
Webáruház készítés