Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
3
8
8
6
0
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Germaine Greer A kasztrált nő

-73%
Raktárkészlet: 3 db
Germaine Greer A kasztrált nő
3 000 Ft
Akció: 800 Ft
Kezdete: 2018.02.25   A készlet erejéig!
Germaine Greer Ausztráliában született, ott járt egyetemre, majd Canbridge-ben tanult. 1970-ben A kasztrált nő megjelenésével egy csapásra világhírű lett, a könyv felkerült a bestseller-listákra, számtalan nyelvre lefordították, szerzője pedig azóta is rendszeresen szerepel tévé-show-kban, nyilvános vitákban, publikációi és szereplései szenvedélyes, személyeskedő és komolyan érvelő viták sorát váltották és váltják ki.
A nőgyűlölő nő, a dévaj feminista, akit még a férfiak is szeretnek első könyvével egyszerre tudta megszólítani a tudósokat, a nőmozgalmi aktivistákat és az otthonülő háziasszonyokat. A modern női lét elemzésében példáit a filozófia-, a pszichológia- és az irodalomtörténet kötelező olvasmányaiból és a női magazinok hasábjairól, olcsó románcokból, a hatvanas évek popdalaiból meríti.
A könyv műfaja hasonlóképpen elegyes: egyszerre dühödt kulturkritika, éles szemű irodalomkritika, kendőzetlen szexuális felvilágosítás, antikapitalista politikai manifesztum, excentrikus vallomás és életvezetési tanácsadó. A kasztrált nő mára fogalommá vált és klasszikussá lett.
A feminizmus történetének e klasszikusa mégsem csupán a nemi szerepek kritikájával foglalkozó szakemberek számára megkerülhetetlen mű: izgalmas, provokatív olvasmány lehet mindazoknak, akik szívesen gondolkodnak el rajta, hogy mit jelent és mit jelenthetne nőnek – és férfinak lenni.
 • Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  a801
  Tömeg
  514 g/db
Webáruház készítés