Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
7
6
4
4
9
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Darvas Gábor Zenei ​minilexikon

Raktárkészlet: 1 db
Darvas Gábor Zenei ​minilexikon
550 Ft550
Valóságos ​​lexikonláz tombol napjainkban: se szeri, se száma a különböző nagyságú, méretû és igényű kis-, közép- és nagylexikonoknak. Korunk sokat emlegetett információáradatában szükség is van ezekre a hasznos segédkönyvekre, hiszen szakember és laikus ezekbõl kapja meg az érdeklõdésének megfelelõ adatokat.
Darvas Gábor Zenei minilexikonja is ilyen adattár, mégpedig kifejezetten a laikus zenerajongók részére. Úgynevezett „tárgyi lexikont” kap kézhez az olvasó, azaz kötetünk nem tartalmazza az alkotó- és előadóművészek címszavait. Viszont: ami tudnivalót a zenekedvelő közönség művekről, szakkifejezésekről, hangszerekről, fogalmakról, műfajokról és formákról igényel, azt tömören, de minden lényegesre kiterjedően megkaphatja e könyvből. S hogy az alkotóművészet se maradjon ki teljesen, hosszabb „korszak-címszavak” foglalják össze az egyes stílusperiódusokra és azok nagy mestereire vonatkozó tudnivalókat. S felsorakoznak az ismert melléknevek is, mint „Királynő-szimfónia”, „Hammerklavier-szonáta” vagy „Nap-kvartettek” – magyarázataikkal együtt.
A címhez választott „mini” kifejezés kizárólag a kötet terjedelmére, formátumára vonatkozik; tartalmára, adatmennyiségére nyugodtan alkalmazható lenne a „maxi” szó
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  Z67
  Tömeg
  269 g/db
Webáruház készítés