Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
3
8
6
5
5
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


George Bernau Gyertyaláng a szélben

Raktárkészlet: 1 db
George Bernau Gyertyaláng a szélben
500 Ft
Marilyn… ezt a nevet mindenki ismeri, az is, aki soha nem látta filmvásznon a szédító, gyönyörû szõke sztárt, Hollywwod, Amerika, az egész világ bálványát, a szex modern istennõjét, minden férfi vágyálmát, minden nõ irigyelt, elérhetetlen példaképét.
Marilyn… akit ebben a nagy, feszültségekkel teli, szenvedélyes, lélegzetelállítóan izgalmas, minden krimit felülmúló hollywoodi folmként pergõ regényben nem ér utol a halál 1962 augusztusában: a körülrajongott sztár – a szinte gyermekien érzékeny, sebezhetõ nõ – megmenekül.
Marilyn… kétségbeesetten, rettegve keres menedéket Kaliforniában, Mexikóban, Washingtonban, mert hatalmas, befolyásos erõk végezni akarnak vele, meg akarják ölni, méghozzá úgy, hogy halála egyúttal bemocskolja, megbuktassa, politikailag és emberileg lehetetlenné tegye két híres és titkos szeretõjét: az USA jóképû, bálványozott, fiatal elnökét, és az elnök öccsét, az igazságügyminisztert.
Marilyn… a maffiával szövetkezett sötét kormányzati erõkkel áll szemben, ráadásul a karibi válság kellõs közepén – és szinte senki sem áll mellette, csak egy kissé cinikus, kissé megkeseredett magándetektív, aki visszarángatja az egyáltalán nem önkéntes halálból, akiben megkapaszkodhat, ha borotvaélen kell táncolnia.
Marilyn… története nem kulcsregény, nem is életrajz. Egyszerûen csak regény. Szerzõje szabadon, bravúrosan, szinte bûvészként báni a valóság tényeivel és végtelenül gazdag fantáziája elemeivel. Az eredmény a megvalósult vágyálom: az imádott bálvány, a szõke csoda él – egy filmre kívánkoz, lebilincselõ történet erejéig életre kel – és úgy vibrál, úgy lobog, mint gyertyaláng a szélben…
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  a743
  Tömeg
  544 g/db
Webáruház készítés