Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
7
6
4
4
9
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Bertold Ulsamer Gyökerek ​nélkül nem lehet repülni

Raktárkészlet: 0 db
Bertold Ulsamer Gyökerek ​nélkül nem lehet repülni
1 000 Ft1000
A termék nincs raktáron!
A ​​gyerekek csak ritkán mernek teljesebb és boldogabb életet élni, mint szüleik. Tudat alatt hűek egy többnyire kimondatlan, rejtetten működő családi hagyományhoz. Megismételnek bizonyos mintákat és hasonló sorsot élnek meg, mint szüleik. Ez a súlyos örökség akkor is érvényesül, ha a család külsőleg szétszakad, vagy felnőtt személyiségként valaki tudni sem akar szüleiről.

A családfelállítás módszere lehetőséget ad arra, hogy a tudat alatt tovább ható családi kötések és kényszerek felszínre kerüljenek. A terápia során megismerjük történeteink hátterét, és feloldhatjuk az azokból származó kötelékeket.

A Bert Hellinger nevéhez fűződő családfelállítás bámulatos sikereinek köszönhetően az egyik leggyakrabban alkalmazott pszichoterápiás módszerré vált. A könyvben szemléletes módon, számos esetet feldolgozva teszi érthetővé az olvasónak, hogy bizonyos problémák oka abban az örökségben keresendő, amelyeket hallgatólagosan veszünk át általában több generációval korábbról. A családfelállítás során megismerjük történeteink hátterét, és feloldhatjuk az azokból származó köteléket.
 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  1924
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés